22 februari 2024

ODI-bulletin – editie 18 jaargang 28

  • Donderdag 15 februari speelde ons avondteam ODI A een uitwedstrijd tegen Deurne A. We mochten winnen met 1-3. Met dit resultaat blijven we in de sub-top staan. Hoogst haalbare voor ODI A in deze competitie lijkt de 3e  plaats.
  • Komende maandag, 26 februari, spelen we de derde ronde in de Rapid-competitie. Ook niet-leden zijn welkom, dus mocht je mensen weten die een keer een aantal wedstrijdjes willen spelen, dan kun je die personen deze avond meenemen. De tussenstand in de Rapid-competitie is verderop in dit bulletin te vinden.
  • We hebben de afgelopen weken een enquete gehouden, of we de speelavond op maandag of donderdag moeten houden. Uit deze enquete kwam naar voren dat de meeste spelers toch liever op donderdag spelen. Als bestuur hebben we dan ook besloten om naar de donderdag (terug) te gaan. Dit zal ingaan vanaf maart. Dit betekent dus dat we de 3e ronde van de rapidcompetitie nog op maandag (26 feb.) spelen, en vanaf maart, ingaande op 7 maart, weer op de donderdag spelen. Mocht dit persoonlijk tot problemen leiden, dan gaarne even contact zoeken met wedstrijdleider Wilfred.