13 december 2023

ODI-bulletin – editie 11 jaargang 28

  • Aangezien Joop weer terug is, kunnen we ook de ‘achterstand’ voor de Ludwig Kapl Bokaal inhalen. In principe staan alle resterende achtste finales voor 18 december gepland, zodat we begin volgend jaar de kwartfinales kunnen loten.
  • Komende zaterdag spelen onze zaterdagteams ronde 4 voor de competitie. ODI 1 mag naar Rosmalen om het op te nemen tegen De Kentering 2. Bij winst zal ODI 1 in de hogere regionen blijven vertoeven. ODI 2 mag een ‘wereldreis’ (bijna 100 km…) naar Etten-Leur maken, om te spelen tegen SV Staunton 2. Bij winst zal er een sprong boven de middenmoot gemaakt worden. Opstellingen staan verderop in dit bulletin, en we wensen onze ODI-oten weer veel succes !
  • Er is een verzendlijst in Whatsapp aangemaakt, waarin de wedstrijdleider iedere maandag na 18:00 uur het definitieve programma van die dag zal versturen. Voorwaarde om die berichten te ontvangen, is dat je de wedstrijdleider als contact hebt toegevoegd. Mocht je dus niets ontvangen: even Wilfred aan de contactlijst toevoegen, dan is het geregeld.
  • De wedstrijd ODI B – De Baronie D voor de avondcompetitie, is gepland op 12 februari 2024. Niet zo handig, want dan zijn we allemaal verkleed….Verzoek naar de Baronie verstuurd om deze wedstrijd niet op carnavalsmaandag te spelen, maar een weekje eerder, dus op 5 februari 2024. Wordt vervolgd……