28 november 2023

ODI-bulletin – editie 9 jaargang 28

  • Maandag 27 november speelden we het taaipoppentoernooi met maarliefst 20 personen! Helaas zonder gasten, dus de 20 aanwezige leden van sv. ODI kruisden de degens met elkaar. Met overmacht wist Nick Jones het toernooi te winnen: hij wist al zijn zeven partijen te winnen ! Wilfred werd tweede met 51⁄2 punt, en kort daarachter Bram derde met 5 punten. Verder ging iedereen naar huis met een chocolade-verassing. De resultaten van het toernooi zijn verderop te vinden.
  • Zaterdag 25 november speelde ODI 1 niet voor de zaterdag competitie, omdat Oisterwijk 2 geen team op de been kon krijgen. Een reglementaire 4-0 overwinning werd hiermee een feit. ODI 2 ging thuis hard onderuit tegen de Raadsheer 3 uit Zundert: 0-4. De onderlinge uitslagen en standen staan verderop in dit bulletin.
  • Komende maandag, 4 december, staan er 3 avondwedstrijden op het programma voor ODI. ODI A speelt thuis tegen De Combinatie A (Asten), terwijl ODI B naar Sint-Oedenrode mag op het op te nemen tegen RDS B. Opstellingen staan verderop in het bulletin, en we wensen onze spelers weer veel succes, natuurlijk!
  • Gezien een voorval in een wedstrijd eerder deze competitie: het is NIET toegestaan om je op welke wijze dan ook inhoudelijk te bemoeien met een partij die nog bezig is. Ook mag je geen inhoudelijke informatie over de partij bij andere personen inwinnen, indien je nog bezig bent met jouw partij. We veronderstellen dat iedereen de regels omtrent het speeltempo en het omgaan met de klok kent. Mocht dat niet zo zijn, probeer dat dan zo snel mogelijk tot je te nemen !