3 oktober 2023

Bulletin 2 – 2023

  • De eerste externe wedstrijden van dit seizoen zitten er op. Op 25 september speelde ODI A thuis tegen een nieuw team uit Made, ’t Paardje C. Het werd een ‘walk-in-the-park’, waar alleen de schoenen van Nick Jones wat knelde: 4-0 voor ODI. ODI B mocht afgelopen vrijdag uit spelen tegen HMC B , en moest een kleine nederlaag ondergaan: 21⁄2-11⁄2 voor Den Bosch. Verderop in het bulletin de individuele uitslagen en standen.
  • De indeling voor de zaterdagcompetitie is nu ook rond. Verderop zijn de speeldata voor ODI 1 en ODI 2 te vinden. We beginnen komende zaterdag al, waar beide teams thuis mogen aantreden tegen respectievelijk HSC 3 (Helmond) en SV de Baronie 4 (Breda). Ook zijn de indelingen te vinden op de website van de NBSB: https://www.nbsb.nl/competitie-uitslagen. De opstellingen zijn aan de spelers bekend gemaakt.
  • Elena mocht maandag 2 oktober weer kokertjes pakken voor de Ludwig Kapl Bokaal. Met 23 personen in de bekercompetitie, moesten er 7 wedstrijden gecreëerd worden, zodat we de volgende ronde nog precies 16 individuen over hebben. Het resultaat van de handelingen van Elena is verderop in dit bulletin te vinden. Deze voorronde wedstrijden worden in principe op 23 oktober en 6 november gespeeld.
  • Komende maandag, 9 oktober, de eerste ronde in de Rapid-competitie. Hier mogen ook niet-leden aan meedoen, dus mocht je schakende mensen kennen, neem ze dan voor de gezelligheid mee ! Voor de nieuwelingen: je speelt deze avond 4 partijen van 20 minuten per peroon op de klok, tegen 4 verschillende tegenstanders.