15 september 2018

Bulletin 1 seizoen 2018-2019

  • Voor U heeft U het eerste bulletin van seizoen 2018-2019. We heten Niels en Berry in het speciaal (opnieuw) welkom, aangezien beiden weer besloten hebben om te gaan schaken bij ODI. Goede beslissing !
  • We hadden van de Schakel (in mei 2018) te horen gekregen dat de Schakel niet beschikbaar zou zijn voor de schaakclub op 6 september. Nu blijkt dat toch niet helemaal waar te zijn. Aangezien we geen programma voor de interne competitie gaan spelen, heeft het bestuur besloten om dan maar meteen een thema avond te organiseren komende donderdag. Dus gewoon komen komende donderdag, als je nog iets wilt leren!
  • Het bestuur is nog in conclaaf wat te doen met de externe competities. Duidelijk is in ieder geval dat we met een achttal landelijk gaan spelen. Hoe we regionaal gaan spelen, is nog niet helemaal duidelijk. Dit is (mede) afhankelijk van de sterkte van de regionale zaterdagcompetitie. Om daar duidelijkheid in te krijgen , is er een mail naar de NBSB gestuurd. Volgende week dus hopelijk meer nieuws omtrent dit onderwerp. Concreet kan het nog op twee senario’s uitdraaien: Twee avondteams óf één avondteam en één zaterdag viertal.
  • Graag de contributie voor eind september voldoen, dit ivm de uitgaven die gedaan worden en gaan volgen mbt nieuwe materialen. Betaal je niet (op tijd) dan volgt uitsluiting aan deelname van competities (ook extern).